Ο Πανίσχυρος Ανολυτης:


Το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, μας εκθέτει σε ολοένα και πιο επείγοντα καθήκοντα. 

Το νερό δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα στις χώρες του λεγόμενου 3ου κόσμου αλλα και στη Ελλάδα καθίσταται όλο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί καθαρό νερό χωρίς μικρόβια. 

Η Envirolyte είναι μια εταιρεία που παρέχει φθηνές και εξαιρετικά αποτελεσματικές απαντήσεις στο ζήτημα της οικολογικής και οικονομικής απολύμανσης χωρίς τις επιβλαβείς παρενέργειες της πρωτογενούς και δευτερογενούς επεξεργασίας των υδάτων. 

Η συνεπής αποφυγή χημικών ουσιών και η εξαιρετικά αποτελεσματική εξάλειψη των μικροβίων καθώς και η υποβάθμιση του βιοφίλμ στο δίκτυο αγωγών χαρακτηρίζουν τα προϊόντα μας. 

Η παραγωγική διαδικασία εγγυάται νέα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία πληρούν όλες τις νόμιμα προδιαγεγραμμένες παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων του διατάγματος για το πόσιμο νερό (TWVO και κατευθυντήρια γραμμή EN 901).

Το ANOLYTE παράγεται αποκλειστικά με νερό, αλάτι, ηλεκτρισμό και τεχνογνωσία και έχει αξιόπιστη, αντιβακτηριακή και μυκητοκτονική δράση. 

Το ANOLYTE είναι ένα προϊόν με υψηλή οξειδωτική ισχύ, σταθερό οξειδοαναγωγής και επίπεδα pH χωρίς τα συστατικά των ξενο-βιοτικών ουσιών που βρίσκονται σε αλδεΰδες, αέριο χλώριο και άλλους συνθετικούς παράγοντες. 

Πολλά βακτήρια μεταφέρονται και διανέμονται με το νερό. Λόγω της πρόσφυσης στους σωλήνες και στις επιφάνειες, το βιοφίλμ αναπτύσσεται με βακτηριακή ανάπτυξη. 

Η χρήση χλωρίου σε υψηλές δόσεις δεν είναι κατάλληλος παράγοντας λόγω των ποσοτικών ορίων που ορίζονται στο TWVO (Διάταγμα για το πόσιμο νερό) για λόγους υγείας. 

Παρομοίως, φυσικά συστήματα όπως π.χ. η υπεριώδης ακτινοβολία δεν φτάνει για τα μικρόβια και τα λεγιονέλλα στο βιοφίλμ.  

Άλλα συστήματα είναι επίσης αμφιλεγόμενα και αναποτελεσματικά λόγω της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας ή του υψηλού χημικού φορτίου. 

Με τον Ανολυτη επιτυγχάνεται η βέλτιστη απολύμανση με την αποτελεσματική καταπολέμηση τόσο της υπάρχουσας όσο και της οπισθοδρομικής μόλυνσης. 

Κατά την απολύμανση των αγωγών ύδρευσης με τον Ανολύτη, είναι σημαντικό να απομακρύνεται τακτικά το νερό καθώς η απολύμανση πραγματοποιείται μέσω κανονικής ροής νερού, 

Τα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες δεν μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση στον Ανολύτη. 

Για παράδειγμα, Τα κολοβακτηριδιακά βακτήρια, ιδιαίτερα τα Ε. Coli, Pseudomonas, Enterococcus, Staphylococcus, Clostridium, μύκητες, ιοί, Candida, Legionella, Coronavirus κλπ. Απομακρύνονται αξιόπιστα.

Τα λεγιονέλλα είναι βακτήρια που απαντώνται στη φύση και στο πόσιμο νερό. Οι λεγιονέλλες καθίστανται προβληματικές όταν χρησιμοποιούν ζεστό νερό, όταν εισπνέουν τις μικρότερες σταγόνες νερού, τα λεγόμενα αερολύματα, π.χ. όταν κανετε ντους, στο υδρομασάζ και σε σάουνα ατμού, αλλά και στην περιοχή του κρύου νερού σε κλιματιστικά με υγραντήρες και τα συναφή συστήματα ψύξης.